بسیاری از مردم، این رژیم را ترجیح میدهند؛ زیرا میتوانند نسبت به رژیم کتو استاندارد، پروتئین بیشتر و چربی کمتری مصرف کنند. البته ممکن است این نوع رژیم، منجر به کتوز نشود؛ چون پروتئین هم درست مثل کربوهیدرات، میتواند به گلوکز و سوخت تبدیل شود.
بنابراین بسیار مهم است که دوباره بتوانید انبه، پرتقال، انگور، موز، گیلاس و سایر میوههایی را که مصرف کتو مجاز نبودند، مصرف کنید.
رژیم کتوژنیک به دلیل برخی محدودیتها باید در مدت زمان مشخصی اجرا و پیروی شود و یک رژیم طولانی مدت نیست. خروج از رژیم کتوژنیک، فواید خود را دارد:
اما آیا این رژیم غذایی واقعا در کاهش وزن تاثیری دارد؟ اگر جواب مثبت است با رژیم کتوژنیک چقدر کم میکنیم؟
اگر این رژیم دقیق و درست اجرا شود، بعد از چند روز از ابتدای رژیم، بدن وارد مرحله کتوزیس و آمادگی برای تغییر سوخت از قند به چربی میشود. همچنین این مزایا را به همراه خواهد داشت:
مطمئنا شما را وسط راه نمیگذارد؛ چون میتواند به جای کربوهیدرات، از چربی (کتون) استفاده کند.
از جمله میان وعده های رژیمی مناسب در رژیم لاغری کتوژنیک به شرح زیر است:
اگر برای شما دنبال کردن یک رژیم با کربوهیدرات بسیار پایین در هر روز کار مشکلی است به جای آن میتوانید از چرخه کربوهیدراتی استفاده کنید.
کارشناسان تغذیه ما در سیرا تغییرات بیوشیمیایی شما را کاملا تحت نظر قرار می دهند و یک برنامه غذایی متناسب با شرایط سلامتی تان تنظیم می کنند.
اگر به اطلاعاتی در مورد این رژیم در دوران شیردهی علاقهمندید، توصیه میکنم مقاله زیر را مطالعه کنید.
یکی از عوامل اصلی افزایش تری گلیسیرید به خصوص در افراد کم تحرک، مصرف کربوهیدرات به ویژه کربوهیدرات های ساده و فروکتوز (قند میوه) است.
رژیم کتو میتواند به کاهش سطح انسولین که نقش کلیدی در سندرم تخمدان پلیکیستیک دارد، کمک کند. زیرا یکی از دلایل ایجاد سندروم تخمدان پلی کیستیک، افزایش سطح انسولین است.
بیشتر بخوانید: رژیم مدیترانه ای و نقش کتوژنیک رژیم آن در زندگی سالم و کاهش وزن
چگونه بعد از کتو وزنمان را ثابت نگه داریم؟